SPRIJINIȚI UN VIS

Așa cum am spus în prima pagină scrisă pe acest blog, visez de foarte mult timp să descopăr lumea.
Am pornit acest blog ca o mărturie a călătoriei mele prin această viață, o călătorie unică (ca a tuturor oamenilor de pe acest pământ) cu bune și rele, în speranța că poate, făcând și pe alții părtași la lumea mea interioară (reflectată și în călătoriile exterioare), voi reuși să fac această aventură mai puțin anonimă, un pic mai intensă, mai diversă și să-mi împlinesc unul dintre visele pe care le am de o viață: să văd lumea (atât extrioară cât și interioară), să călătoresc pe tot Pământul, să cunosc și să simt oameni, vibrații, energii cât mai diverse și poate astfel, să devin un suflet mai universal, mai putin limitat la cutia cu care sunt obișnuit în România (matrixul cultural, social, mental, vibrational), să fiu poate, mai împlinit și mai fericit și să pot ajunge poate, mai puțin supărat pe mine și pe oamenii din țărișoara asta (România) în care m-am născut și am crescut, având termen de comparație, restul lumii.

De ce m-ai sprijini în acest vis? 

1. Poate pentru că poți și ai de unde să oferi din prea plinul tău pentru un semen visător ca și tine.

2. Poate exista un interes reciproc ... mă sprijini, iar eu, în măsura în care voi putea și mă va lăsa inima și conștiința (nu sprijin fabricile de cărneturi, tutun, armament, Big Pharma, sucuri carbogazoase,  șamd) voi face tot ce pot să îți fac reclamă, sau să fim parteneri într-un fel sau în altul, într-un barter prietenesc.

3. Să-ți faci karmă bună :)

4. Poate că-ți plac pur și simplu articolele mele, te-au ajutat cu ceva și vrei să mă sprijini.

5. Ești un generos din fire și îți mulțumesc.

Contul este la ING , in lei, pe numele Palaga Stefan Mihai
cu numărul : IBAN RO77INGB0000999905256440. 

Nu toate sucursalele ING acceptă tranzacții cash, deci cel mai bine dacă ai posibilitatea, efectuează transferul online (iar comisioanele sunt zero, cel puțin de partea mea).

Prin PayPal dacă ți-e mai simplu la adresa paypal.me/StefanPalaga

Dacă ești timid sau vrei să rămâi anonim și dorești neapărat să mă îmbogățești (lol) poți trimite prin BitCoin la adresa asta 19FhcVU4TFDE1GE5kHBBmhwujWxv4hwywZ .Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog păstrați decența în limbaj, iar dacă aduceți critici, mențineți un limbaj civilizat, logic și argumentat pentru a fii o critică constructivă. Mulțumesc!