INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare și la cele Prezidențiale de anul acesta. Formularele de adeziune pot fi descărcate de AICI. Mai multe detalii în emisiunea ACTUALITATEA ROMÂNEASCĂ.

miercuri, 30 august 2017

VIAȚA ESTE DOAR O CĂLĂTORIE


Inspirat fiind de Ioana Budeanu și dorind foarte mult să călătoresc, încep acest blog ca o mărturie a călătoriei mele prin această viață, o călătorie unică (ca a tuturor oamenilor de pe acest pământ) cu bune și rele, în speranța că poate, făcând și pe alții părtași la lumea mea interioară (reflectată și în călătoriile exterioare), vor reuși să fac această aventură mai puțin anonimă și un pic mai intensă și mai diversă și să-mi împlinesc unul dintre visele pe care le am de o viață: să văd lumea (atât exterioară cât și interioară), să călătoresc pe tot Pământul, să cunosc și să simt oameni, vibrații, energii cât mai diverse și poate astfel, să devin un suflet mai universal, mai puțin limitat la cutia cu care sunt obișnuit în România (matrixul cultural, social, mental, vibrațional), să fiu mai împlinit și mai fericit și să pot ajunge poate, mai puțin supărat pe mine și pe oamenii din țărișoara asta (România) în care m-am născut și am crescut, având termen de comparație, restul lumii.

Pentru început, ca să fiu în ton cu titlul blogului și cu adresa acestuia, voi începe cu un text (însoțit de un mic filmuleț) care mi-este într-un fel și filozofie de viață. Acest text este preluat dintr-un spectacol al lui Bill Hicks:

"Viata e ca o cursa într-un carusel, iar când urci crezi ca e reala pentru ca într-atât de puternice sunt mințile noastre. Cursa o ia în sus și-n jos, se învârtește, este palpitanta și iți da emoții și este foarte viu colorata și foarte zgomotoasa și este distractiva … pentru o vreme.
Unii se dau de mult timp și încep sa se întrebe … asta e realitatea sau e doar o cursa?
Iar alții și-au amintit și se întorc la noi și ne spun:
“- Hei, nu-ți fa griji! Nic iodata sa nu va fie teama, pentru ca asta e doar o cursa într-un carusel!”
Dar noi i-am omorât pe acești oameni!
“-Fa-l sa tacă din gura! Am investit mult în cursa asta! Fa-l sa tacă din gura!”
“- Uitați-va la mine ce îngrijorat sunt… Uitați-va ce cont mare am în banca… Uitați-va la familia mea … Asta TREBUIE sa fie REAL!”
E doar o călătorie. Dar mereu i-am omorât pe cei buni care au încercat sa ne spună asta, ați observat?
Și îi lăsam pe demoni sa umble liberi …Dar nu conteaza… pentru ca e doar o cursa într-un carusel… și o putem schimba oricând dorim. Este doar o alegere, fără nici un efort, fără munca, fără o slujba, fără a face economii.
Este o alegere chiar acum! Intre frica … și iubire"
Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul  de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.

În videoclipul de mai jos îl puteți vedea pe Bill Hicks spunând și textul de mai sus și mult mai multe pe marginea textului:


Prin acest blog am de gând să-mi trec în revistă viața, experiențele pentru a-mi clarifica mie în primul rând, poate, prin acest jurnal anumite lucruri, să fac anumite conexiuni și poate să-mi dau seama unde am greșit, de ce și cum. Voi vorbi despre călătoriile corpului și transformările acestuia, fantezii, gânduri, adolescență, sexualitate, pubertate, yoga, primele experințe, masturbare, femei, eșecuri, nebunii, excese, spiritualitate, dans, muzică, conspirații, frământări, depresie, extaz, meditații, post, rugăciune, pornografie, fumat, beții, Vipassana, cărți, filme, psihedelice, ayahuasca, marijuana, căsătorie și tot ce poate trăi un om obișnuit până pe la 40 de ani, dacă nu va fi vorba de 50 sau mai mult, până voi ajunge la ultimile capitole. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rog păstrați decența în limbaj, iar dacă aduceți critici, mențineți un limbaj civilizat, logic și argumentat pentru a fii o critică constructivă. Mulțumesc!

COMENTARII FACEBOOK